دسته : روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 91 KB
تعداد صفحات : 74
بازدیدها : 896
برچسبها : مشکلات فحشا پروژه روسپیگری
مبلغ : 6000 تومان
خرید این فایلچکیده پژوهش
پژوهش حاضر به منظور مقایسه زنان عادی و ویژه پرداخته شده است . ابتدا مقدمه ای راجع به مسئله و تعریف موضوع مورد بحث پرداخته ایم . یعنی به تعریف روسپی و روسپیگری پرداخته ایم . بر هیچ کس پوشیده نیست که اهمیت مسئله فحشا و عواقب شوم آن ها را به سوی مطالعه این مساله کشانیده است . انسان در طول تاریخ از انواع انحراف ها و آسیب های اجتماعی رنج برده است و همواره در جستجوی علل و عوارض آن و رهایی از این مسائل بوده است . دادن اطلاعات پیرامون این موضوع به دختران جوان بی گناهی که ممکن است روزی بر اثر یک برخورد تصادفی یا پیش آمدی شوم به بدترین سرنوشت دچار شوند خدمت به سزایی است و جز وظایف هر شخص نسبت به اجتماعش است که باید ادا شود .
هدف از پژوهش حاضر ، شناخت عوامل موثر در جامعه و هم خانواده که زمینه ساز به فحشا کشیده شدن زن ها می شود و اینکه با استفاده از داده ها و نتایج آماری شیوع این مساله را سنجیده و گستردگی آن را مورد بررسی قرار دهد . در این تحقیق جامعه مورد مطالعه در مورد زنانی است که در مراکز و کانون اصلاح و ترتبیت ویژه زنان تحت عناوین مرکز امیدوار و شفق نگه داری می شوند . و هم چنین زنان عادی که در کانون خانواده زندگی می کنند . روش نمونه گیری در این پژوهش روش نمونه گیری در دسترس است که تعداد نمونه در این تحقیق بالغ بر 80 نفر می باشد که 40 نفر آن ها از بین زنان ویژه و 40 نفر آن ها از بین زنان عادی انتخاب شده اند و مورد مطالعه قرار گرفته اند . و پرسشنامه را در اختیار آن ها قرار داده و این پرسشنامه ، پرسشنامه ای خود ساخته بوده است .
در این پژوهش 5 فرضیه را مد نظر قرار داده ایم که به شرح زیر می باشد :
1- مقایسه زنان عادی و ویژه از لحاظ میزان رضایتمندی زناشویی
2- مقایسه زنان عادی و ویژه از لحاظ میزان اعتقاد به مسائل مذهبی
3- مقایسه زنان عادی و ویژه از لحاظ میزان اعتماد به همسر
4- مقایسه زنان عادی و ویژه از لحاظ میزان اجبار در ازدواج
5- مقایسه زنان عادی و ویژه از لحاظ میزان تحصیلات
بعد از تجزیه و تحلیل داده های آماری به محاسبات آماری پرداخته ایم.
...
جاذبه اصلی روسپی شدن نیاز مالی است . بیشتر روسپیان معتب ناتوانی در به دست آوردن پول زیاد در مشاغل مشروع مجبور به تغییر کار شرافتمندانه می شوند . به علاوه برخی از آنها معتاد به مواد مخدر شده و برای تامین مواد به پول نیاز بیشتری پیدا می کنند . گاهی هم شور و حال یک خوشگذرانی نامشروع ناشی از شب زنده داری و آزاد بودن در انظار عموم برخی از زنان و مردان را به فحشا سوق می دهد . خطراتی را که روسپیان با آن روبرو می شوند عبارت اند از :
1- احتمال دستگیری توسط پلیس
2- ابتلا به بیماریهای مقاربتی
3- مورد بد رفتاری قرار گرفتن توسط مشتریان
4- استثمار شدن بوسیله واسطه
5- گذشته از این مشروع نبودن روسپیگری گاه آنها را وارد دنیای تبه کاری می کند . در اکثر جوامع روسپیان به عنوان منفورترین اعضای جامعه تلقی می شوند و همین امر مانع بازگشت مجدد آنها به زندگی عادی می شود .
فحشا بدلیل برخی مسائل و مشکلاتی که برای جوامع بوجود می آورد در بسیاری از موارد غیر قانونی تلقی می شود از جمله پیامدهای منفی فحشا را می توان به موارد زیر اشاره کرد
1- بی حرمتی نمودن کیان مقدس خانواده
2- به ابتذال کشاندن روابط جنسی
3- تاثیر سؤ بر زنان دیگر
4- رواج مشکلات بهداشتی درجامعه شیوع بیماریهای تناسلی مثل : سفلیس ، سوزاک ، و ایدز
5- اهانت به اخلاق عمومی از طریق درخواست آشکار برای روابط جنسی
6- تجاری نمودن روابط جنسی که روابط جنسی فاقد احساسات است
7- وجود فرزندان نامشروع و بی سرپرست
محرومیت جنسی در تخریب بهداشت روانی و ایجاد تزلزل و اضطراب در شخصیت آدمی نقش مهمی ایفا می کند . علل و انگیزه هایی که گروهی از زنان با مردان را به روسپیگری می کشاند متعدد است که اکنون به شرح زیر چند مورد می پردازیم :
...
فهرست مطالب
فصل اول
روسپیگری
روسپی کیست
فحشا بی پروایی جنسی
انواع فواحش
بیان مساله
اهمیت و ارزش موضوع
هدف های پژوهش
فرضیه ها و سوالات پژوهش
متغیرهای مورد مطالعه
متغیر وابسته
متغیر مستقل
بیان فرضیه
تعریف عملیاتی متغیرها
فصل دوم
ادبیات و پیشینه پژوهش
فصل سوم
جامعه مورد مطالعه
روش جمع آوری اطلاعات
روش های آماری برای تجزیه و تحلیل اطلاعات
فصل چهارم (تجزیه و تحلیل داده ها)
مقدمه
فصل پنجم
بحث و نتیجه گیری
محدودیت
پیشنهادات
منابع
خرید و دانلود آنی فایل