مقاله شباهت در شبکه های دوستی محدود کردن ویژگیهای فردی غیر قابل مشاهده

مقاله شباهت در شبکه های دوستی محدود کردن ویژگیهای فردی غیر قابل مشاهده مقاله شباهت در شبکه های دوستی محدود کردن ویژگیهای فردی غیر قابل مشاهده

دسته : -فناوری اطلاعات

فرمت فایل : word

حجم فایل : 405 KB

تعداد صفحات : 30

بازدیدها : 311

برچسبها : شبکه های دوستی انتخاب نفوذ

مبلغ : 9000 تومان

خرید این فایل

دانلود ترجمه مقاله شباهت در شبکه های دوستی انتخاب یا نفوذ؟ اثر محدود به شرایط و ویژگی های غیر قابل مشاهده فردی

مقاله ی دانلودی با عنوان شباهت در شبکه های دوستی انتخاب یا نفوذ؟ اثر محدود به شرایط و ویژگی های غیر قابل مشاهده فردی ، همراه با متن اصلی مقاله

Similarity in friendship networks: Selection or influence? The effect of constraining contexts and non-visible individual attributes

چکیده

اکثر تحقیقات در مورد شباهت در شبکه های دوستی با تمرکز بر ویژگی های فردی به آشکاری قابل مشاهده است. (برای مثال: نگرش و رفتار)

در زمینه هایی که در آن انتخاب چه کسی نسبتا نامحدود دوستانه خواهد بود. اغلب این مطالعات نشان می دهد که انتخاب اجتماعی به جای نفوذ اجتماعی علت اصلی، شباهت در میان دوستان است. ما استدلال می کنیم که در یک محیط که در آن همکاری اجتماعی بسیار مهم است و انتخاب دوستی بیشتر محدود است، نفوذ ممکن است دلیل اصلی شباهت در میان دوستان باشد. افزون بر آن، این موضوع را مورد بررسی قرار می دهیم که آیا طبقه بندی اجتماعی و کنترل همکاریها موجب تقویت فرآیند نفوذ اجتماعی در میان دوستان می شود؟

با استفاده از مدل تصادفی مبتنی بر بازیگر برای پویا نمودن شبکه، ما مجموعه داده های سه دسته (موج) از سالهای گوناگون دوره های آموزشی نیروی دریایی سلطنتی هلند را مورد بررسی قرار دادیم. اولین دوره مربوط به کالج دانش آموزان دوره افسری است که اولین بار در شکل گیری دوستی برای نظم و انضباط نظامی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.

اولین فرضیه ما این است که دانش آموزان افسری، نظم و انضباط نظامی خود را با دوستانشان تنظیم کرده و از آن پشتیبانی می کنند. بر خلاف انتظارمان برای پشتیبانی از این ایده است که افراد نظم و انضباط خود را نسبت به دوستانشان تنظیم می کنند که این همان، تخصص نظامی است، این نظم در دوست یابی برای افزودن به دوستانشان نیست بلکه برای اعمال کنترل برای یافتن همکار است. ما در این یافته ها تلاش نمودیم با جزییات و کاملا استادانه روابط دوستانه را ترسیم نماییم.

کلید واژه ها

شبکه های دوستی، انتخاب، نفوذ، واگیر (سرایت)، فرضیه سیر تکاملی، مدلهای تصادفی مبتنی بر بازیگر

محدودیتهای سازمانی، سرمایه گذاری در مقابل محرومیت اجتماعی

همان طور که در بالا شرح داده شده، دانش آموزان افسری به کار در تیم برای رسیدن به برخی از هدفها که مستلزم نوع متفاوتی از یادگیری در مقایسه با دانش آموزان به طور منظم اند، موظف هستند. این تفاوت در یادگیری در نوع اجتماعی است که در محیط مدرسه در مقایسه با آنهایی که در سازمانی و به ویژه نظامی رخ می دهد، منعکس شده است.

اگر چه هر دو برنامه های مدرسه و آکادمی های نظامی بر پایه معاشرت تازه واردان به بازار کار و بسیاری از شباهتهای دیگر، آنها حداقل در یک بعد مهم متفاوت ساخته است: که آن سرمایه گذاری در مقابل واگذاری در ابعاد اجتماعی است.

مدارس احتمال بیشتری برای نشان دادن یک فرآیند جامعه پذیری سرمایه گذاری دارند به این معنی است که مدارس در ایجاد مهارتها و نگرشهای دانش آموزان بدون تلاش برای تغییر ویژگی های شخصیتی دانش آموزان هدف گذاری می نمایند. آکادمی های نظامی از سوی دیگر نشان می دهند که فرآیندهای واگذاری که هدف شان ایجاد برخی از ویژگی های شخصیتی هستند تا شخصیت افراد را به سوی بازسازی تصویر خود بر اساس مفروضات سازمانی جدید تغییر دهند.

بنابراین، این تنظیمات نیاز درونی از یک هویت جمعی، پذیرش هنجارها و ارزشهای خاص را دارد که شامل شکل دادن به شخصیت یک فرد در ابعاد گوناگون است که برای عملکرد در این شرایط مهم است.

فهرست مطالب

چکیده

دیباچه

زمینه های نظری و فرضیه

محدودیت سازمانی: کشش شبکه

محدودیتهای سازمانی: سرمایه گذاری در مقابل محرومیت اجتماعی

دید کلی

نفوذ اجتماعی عمومی

نفوذ اجتماعی و طبقه بندی اجتماعی

نفوذ اجتماعی و کنترل اجتماعی

اندازه گیری

نمونه

اندازه گیری

کنترل برای انتخاب

تحلیل

نتیجه ها

آمار توصیفی

نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل SIENA

نتیجه گیری

یافته های غیر مترقبه و محدودیتها

منابع

فهرست جداول

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید