دسته : جامعه شناسی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 22 KB
تعداد صفحات : 14
بازدیدها : 178
برچسبها : انحرافات اجتماعی آسیب های اجتماعی
مبلغ : 1500 تومان
خرید این فایلمقاله آسیب ها و انحرافات اجتماعی
مقدمه
اﺯ عوامل اساسی توسعه پایداﺭ ﻭ همه جانبه، توجه ﻭیژﻩ به جمعیت جواﻥ به ﻭیژﻩ ﺩانشجویاﻥ به عنواﻥ قشر ﺻاحب تفکر ﻭ اندیشه است. پرورش استعداﺩها ﻭ قابلیت های ﺩانشجو هماهنگ با نیاﺯها ﻭ تحوﻻﺕ جامعه می تواند ﺯمینه تحقق اهداﻑ تعریف شدﻩ آﺭمانهای یک ملت ﺭا فراهم ساﺯﺩ.
متاسفانه ﺩﺭ سالهای اخیر مشکلاﺕ عاﻃفی ﻭ ﺭﻭانی ﻭ اجتماعی ﺩﺭ میاﻥ ﺩانشجویاﻥ ﺭﻭند صعودی نگراﻥ کنندﻩ ای ﺩاشته تا جایی که پدیدﻩ های نابهنجاﺭی نظیر خوﺩکشی، گرایش به سوء مصرﻑ مواﺩ، افت تحصیلی ﻭ... به ﺻوﺭﺕ موانع جدی، پیشرفت ﺩانشگاﻩ ﺭا تحت تاثیر قراﺭ ﺩاﺩﻩ است به منظوﺭ مقابله با مشکلاﺕ مذکوﺭ، شناخت علمی ﻭ ﺩقیق مساﺋل بر اساﺱ یافته های مطالعاﺕ ﻭ پژﻭهشهای ﺻاحبنظراﻥ ﻭ اندیشمنداﻥ اجتناب ناپذیر است.
بیان مساله
خانواده یکی از نهادهای بنیانی جامعه انسانی است که همواره به اشکال گوناگون در طی تاریخ وجود داشته است. خانواده با کارکردها و نقش های مختلفی که بر عهده دارد در تنظیم زندگی اجتماعی انسان نقش مهمی را ایفا می کند. انسان در درون خانواده متولد می شود رشد می یابد و بسیاری از امور را در خانواده فرا می گیرد و همواره با آن سر و کار دارد بنابراین مهمترین تجربیات هر انسانی که اساسی ترین عوامل شکل دهنده شخصیت محسوب می شود.
عوامل اجتماعی به عنوان موثرترین عامل در بروز و پیدایش مسئله و آسیب های اجتماعی نقش دارند. فرد خانواده و جامعه یک مثلث را تشکیل می دهند که اختلافات رفتاری در هر یک از آنها سبب ایجاد آسیب های پیدایش مسائل بسیاری در جامعه می گردد. دروغ گفتن، ستیز و درگیری، عدم احساس مسئولیت، انحرافات اخلاقی و عدم دلبستگی طلاق و اعتیاد را می توان از عوامل مسئله ساز در بستر جامعه و خانواده دانست.
مشکل اقتصادی از جمله مسائلی است که همواره دامن گیر خانواده ها در زندگی روزمره شان می باشد.بیکاری برای سرپرست خانواده باعث عدم تامین مخارج خانواده و به ویژه فرزندان می گردد.
بعضی وقت ها والدین برای تامین مخارج مجبور می شوند چند شغل را انتخاب کنند که این کار با عدم رسیدگی به تربیت فرزندان همراه است. ...
گذشته از اعضای خانواده، آثار و پیامدهای ناشی از طلاق می تواند اجتماع را تحت تأثیر قرار داده و تبعاتی را در جامعه به همراه داشته باشد. افزایش جرایم اجتماعی، تزلزل اجتماعی و عدم ثبات جامعه، فروپاشی خانواده، به عنوان مهم ترین و اولین نهاد اجتماعی پایه، افزایش هزینه های اجتماعی برای جلوگیری کنترل جرایم و ناهنجاری ها و انحرافات ناشی از طلاق، افزایش کودکان خیابانی و سایر آسیب های اجتماعی همچون فرار از منزل، قتل، خودکشی، اعتیاد، قاچاق و... افزایش تعداد زنان خودسرپرست و مشکلات معیشتی، روانی اجتماعی و اخلاقی آنان و سایر نابسامانی های شخصیتی، اجتماعی و رفتاری افراد مطلقه و فرزندان آنان از جمله عوارض اجتماعی ناشی از طلاق می باشند. ...
خرید و دانلود آنی فایل